PMV

Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) is de Vlaamse investeringsmaatschappij. Enerzijds financiert PMV beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Anderzijds investeert PMV in belangrijke vastgoed- en infrastructuurprojecten. Hun focus is daarbij gericht op de duurzame economische ontwikkeling van Vlaanderen, met aantoonbare meerwaarde voor economie en maatschappij.

Als partner in de ambitie van hun klanten zorgt PMV voor aangepaste financiële slagkracht en nemen zij waar nodig als constructieve sparringpartner een actieve rol op in het bestuur van de onderneming.  

Bij PMV heerst een echte ondernemerscultuur waar samenwerking centraal staat. PMV gaat op zoek naar de juiste opportuniteiten in de markt en is een echte partner in ambitie voor hun klanten. Daarom koesteren zij hun collega’s als ons belangrijkste kapitaal. PMV investeert in mensen door hen de ruimte en de middelen te geven om te blijven groeien en de autonomie om die ruimte zelf in te vullen om steeds beter en professioneler te worden.  

RÉGION
  • Bruxelles
Google Maps
Google Maps