Payroll Partner

Payroll Partner
Région: AN, Vlaams Gewest
Expérience nécessaire: 5 ans
Secteur d'activité: Entreprise
Réf: LexGO29/08
Contrat: Durée indéterminée (Temps plein)

Description de la société

De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. Ze bieden er hun bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen de basis. De tevredenheid van hun bewoners, daar doet Orelia het voor.


Wat biedt Orelia jou? 

  • Een autonome functie bij een organisatie die je HR-expertise naar waarde schat en je de mogelijkheid biedt deze verder te ontwikkelen.
  • Een belangrijke scharnierpositie in een professioneel en warm zorgbedrijf met een unieke positie op de markt van woonzorg.
  • De ruimte om zelfstandig te werk te gaan en verbetervoorstellen te doen.
  • Een gevarieerde functie met een aantrekkelijk salarispakket en diverse extralegale voordelen, waartoe ook een bedrijfswagen behoort.
  • Een mooie werkplek in het hoofdkantoor in Wommelgem, afgewisseld met thuiswerkmogelijkheden.

Wat zijn je verantwoordelijkheden? 

Als Payroll Specialist begeleid je de loonverwerking van het personeel in de 18 Orelia woonzorgcentra, adviseer je omtrent sociale wetgeving en sta je in voor de rapportering en voor het beheer van de belangrijkste HR-systemen.

  • Loonverwerking: Je begeleidt de payroll-processen binnen de organisatie en bent in het kader hiervan het aanspreekpunt voor de directies van de centra, de collega’s van het hoofdkantoor, en het management. Je beantwoordt de technische payroll-vragen en bent tegelijk dé contactpersoon voor ons sociaal secretariaat. Je neemt verder vooral een coachende rol op, waakt over een correcte en tijdige loonuitbetaling en volgt de wetgeving op de voet.
  • Sociale wetgeving: Je geeft op een begrijpelijke manier info en advies over sociale wetgeving en arbeidsrecht. Je bent het eerste aanspreekpunt omtrent vragen rond verlof, verloning, loopbaanonderbrekingen en andere HR-gerelateerde materies.
  • Beheer HR-systemen: je staat in voor het beheer van de diverse HR-tools. In samenwerking met de betrokken providers doe je de loonmotor en planningstool uitstekend functioneren. Je technisch inzicht helpt je bij het opleiden en coachen van gebruikers van de systemen en zorgt ervoor dat je wordt gezien als een echte specialist.
  • Rapportering: Je volgt de maandelijkse rapportering op met betrekking tot een aantal HR-KPI’s en doet hieromtrent verbetervoorstellen. In het kader hiervan werk je nauw samen met de afdeling Finance evenals met de directies van de verschillende Orelia woonzorgcentra. Daarnaast rapporteer je ad hoc in het kader van operationele vragen.
  • Opvolging HR-projecten: je ondersteunt binnen het HR-team eveneens uiteenlopende projecten die binnen één van de bovenstaande domeinen vallen. Je formuleert ook voorstellen om de HR-processen aan te passen en te verbeteren zodat het HR-beleid overeenstemt met de visie van de organisatie en de realiteit van de dagelijkse werking.
  • Je rapporteert aan de HR Manager van Orelia

Herken je jezelf hierin?

  • Je beschikt over een master denkvermogen en vult dat aan met minimaal 5 jaar ervaring in payroll. Hierbij heb je ook reeds ervaring met eBlox opgedaan.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en stakeholdermanagement houdt voor jou geen geheimen.
  • Je bent analytisch en hebt een sterk cijferinzicht. Dit betekent natuurlijk ook dat je je hand niet omslaat voor Excel.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en ook in het Frans kan je je vlot uitdrukken.
  • Je hebt een grote drive en enthousiasme om iedereen te helpen met alles wat payroll is.

Interesse?

Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Bosteels voor meer informatie. Dit kan via mail: sarah.bosteels@youconnect.be of op het nummer: +32 471 56 91 26.

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.

Deze vacature loopt in exclusieve samenwerking met YouConnect. 

Google Maps
Google Maps