10/09/24

Paul Alain Foriers, nieuwe Stafhouder bij de balie van Cassatie!

Sinds 1 september 2024 is Paul Alain Foriers, een van onze stichtende vennoten, officieel in functie als Stafhouder van de Orde van advocaten bij het Hof van Cassatie. Deze nieuwe positie betekent een nieuwe mijlpaal in zijn uitzonderlijke carrière. 

Paul Alain Foriers is een van de pijlers van ons kantoor en belichaamt de waarden die ons definiëren. Sinds de oprichting van het kantoor in 2003 heeft hij een onmiskenbare stempel op onze identiteit gedrukt. 

Zijn ongeëvenaarde expertise en passie voor het recht inspireren ons, zowel binnen het kantoor, aan de balie, aan de universiteit, als door zijn bijdrage aan de redactie van het "Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen" van 2019. Hij heeft ook bijgedragen aan het ontwerp van boek 7 van het nieuwe Burgerlijk Wetboek betreffende "Bijzondere contracten". 

Joan Carette, partner en co-managing partner, zegt: "We zijn immens trots dat we een advocaat van deze allure in ons midden hebben, wiens invloed de grenzen van ons kantoor overstijgt en een onmiskenbare indruk achterlaat op het Belgisch juridische landschap." Tom Swinnen, partner en co-managing partner, voegt toe: "Onze oprechte felicitaties aan Paul-Alain Foriers met deze nieuwe positie als Stafhouder van de Orde van Advocaten bij het Hof van Cassatie. Zijn benoeming getuigt van de diepe waardering van zijn collega's en de blijvende impact van zijn inzet.

dotted_texture