05/09/24

Sub Rosa Legal versterkt Andersen

Wij zijn blij aan te kondigen dat advocatenkantoor Sub Rosa Legal vanaf 2 september 2024 het team van Andersen in Belgium vervoegt. Deze samenwerking luidt een nieuw hoofdstuk in voor beide partijen.

De integratie van Sub Rosa Legal binnen Andersen brengt aanzienlijke, aanvullende voordelen voor onze cliënten met zich mee. Hun diepgaande expertise in ondernemingsrecht stelt ons in staat onze bestaande dienstverlening verder uit te breiden en te verdiepen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u nog performantere juridische oplossingen aanbieden die u ondersteunen in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Kortom: de complementaire kennis en ervaring van beide teams zorgen ervoor dat we u op nog meer vlakken kunnen bijstaan, met als doel uw zakelijke belangen optimaal te behartigen.

Daarnaast blijven wij ons, zoals altijd, richten op klantgerichtheid, strategisch meedenken en het bieden van duurzame, pragmatische oplossingen die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Samen met Sub Rosa Legal blijven wij onze kernwaarden versterken en de hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening waarborgen die u van ons gewoon bent.

Maak kennis met onze nieuwe collega's

Sandra Gobert, Partner: Een ervaren advocaat, die sinds 1992 lid is van de balie van Brussel, en Executive Director bij Guberna. Sandra brengt diepgaande juridische kennis en ervaring mee op het gebied van vennootschapsrecht, governance en regelgeving inzake sustainability. Ze is een veelgevraagde spreekster, doceert vennootschapsrecht en goed bestuur in verschillende opleidingsprogramma’s en publiceert geregeld in juridische tijdschriften en nationale media.

Sidney Lefèvre, Partner: Als advocaat en lid van de balie van Brussel sinds 2002, heeft Sidney uitgebreide ervaring in handelsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, pachtrecht en verkeersrecht. Zijn expertise in de wet op de private veiligheid, samen met zijn jarenlange ervaring als docent, maakt hem een waardevolle toevoeging aan ons team.

Camille Koch, Associate: Camille versterkt het team met haar juridische kennis in bouwrecht en vastgoed.

Deze versterking van ons team onderstreept onze gezamenlijke focus op klantgerichtheid, strategisch advies en hoogwaardige juridische oplossingen. We kijken ernaar uit om onze uitgebreide expertise in te zetten voor uw succes.

dotted_texture