06/08/24

Taylor Wessing versterkt het Disputes & Investigations team Brussel

Siedse Willems heeft het Benelux Disputes & Investigations team van Taylor Wessing vervoegt als Senior Associate. Siedse, die sinds 2017 advocaat is, brengt een schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van commerciële geschillenbeslechting. Met een uitgesproken voorliefde voor pleiten heeft Siedse zich gespecialiseerd in commercial litigation & dispute resolution. Zijn focus ligt voornamelijk op kwesties inzake distributie, handelsagentuur, franchise, koopovereenkomsten, handelshuur en vastgoed. Siedse heeft een diepgaande kennis van het Belgische procesrecht en heeft pleitervaring in alle Belgische rechtbanken. Hij biedt nationale en internationale cliënten begeleiding bij geschillen, onderhandelingen en gerechtelijke procedures, altijd met een pragmatische, eerlijke en klantgerichte benadering.

Siedse verheugt zich over de nieuwe opportuniteit: "Het team van Taylor Wessing staat iedere dag klaar om voor onze cliënten bovenop een uitstekende juridische dienstverlening ook een oprechte commerciële meerwaarde te bieden door de steeds klantgerichte, pragmatische aanpak waarvoor het kantoor internationaal bekend staat. Ik kijk er bijzonder naar uit om verder te bouwen aan de Disputes & Investigations praktijk te Brussel binnen deze internationale, vooruitstrevende omgeving." 

Sinds 2018 is het Brusselse kantoor van Taylor Wessing uitgegroeid tot een uitgebreid team waar cliënten terechtkunnen voor een breed scala aan diensten, waaronder Patents & Innovations, Employment, Competition, EU & Trade, Tech & Data, Disputes & Investigations en Corporate / M&A. In samenwerking met hun collega's uit Amsterdam, Eindhoven en andere Taylor Wessing-kantoren kunnen zij cliënten op alle belangrijke vlakken bijstaan.

Partner Christian Deckoninck ziet een belangrijke rol weggelegd voor het nieuwe teamlid: "Met de komst van Siedse zetten we opnieuw een stap vooruit in de groei van ons kantoor in Brussel. Zijn expertise en passie voor geschillenbeslechting versterken ons team aanzienlijk." 

dotted_texture